A World of Oils

Webshop » plantaardige oliën » jojoba olie 10 L

jojoba olie 10 L

BMO-0504 jojoba olie 10 L

€ 376,00 exclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

jojoba olie€ 376,00Bekijken
jojoba olie 500 ml€ 24,90 Toevoegen aan Winkelwagen
jojoba olie 1 L€ 42,80 Toevoegen aan Winkelwagen
jojoba olie 5 L€ 193,50 Toevoegen aan Winkelwagen


INCI : Simmondsia Chinensis Seed Oil

Het “goud van de Inca’s” !

Jojoba olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojoba struik die vooral groeit in woestijnklimaten van Argentinië, Zuid-Californië, Noord-Mexico, Arizona en Israël.
Ze heeft een hoge oxidatieve stabiliteit door de aanwezigheid van natuurlijke toferolen in de vorm van vitamine E.
Door haar samenstelling wordt ze niet snel ranzig en is ze dus zeer lang houdbaar.