HomeInformatieProduct gammaInloggenContact

Webshop » plantaardige massage oliën » jojoba olie

jojoba olie

INCI : Simmondsia Chinensis Seed Oil

Het "goud van de Inca's" 
 
Jojoba olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojoba struik. Door haar samenstelling wordt ze niet snel ranzig en is dus zeer lang houdbaar. 


    Loading...


    Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
    Webshop software: EasyWebshop.be