A World of Oils

Webshop » plantaardige oliën » zoete amandelolie

zoete amandelolie

BMO-01 zoete amandelolie

 exclusief BTW


zoete amandelolie - 500 ml€ 4,50 Toevoegen aan Winkelwagen
zoete amandelolie - 1 L€ 6,80 Toevoegen aan Winkelwagen
zoete amandelolie - 5 L€ 32,00 Toevoegen aan Winkelwagen
zoete amandelolie - 10 L€ 54,00 Toevoegen aan Winkelwagen


INCI : Prunus Amygdalus Dulcis Oil
 
Zoete amandelolie wordt gewonnen uit de kern van de amandelnoot. De amandelboom groeit voornamelijk in de mediterrane regio en in het zuidwesten van de Verenigde Staten ( voornamelijk California ).
Zoete amandelolie is een verzachtende en beschermende olie en is geschikt voor alle huidtypes. Ze wordt goed door de huid opgenomen.
Het is een ideale massage olie en laat zich uitstekend mengen met andere oliën.